La Diputada al Congrés espanyol, Miriam Nogueras, convidada a la Junta de Reagrupament

La Diputada al Congrés espanyol, Miriam Nogueras, convidada a la Junta de Reagrupament

La darrera Junta Directiva Nacional de Reagrupament ha tingut com a convidada a  la Diputada del Congrés espanyol i vicepresidenta del PDeCAT, Míriam Nogueras. La trobada, que ha comptat amb altres associats de Reagrupament, ha servit per parlar de la situació política actual i analitzar el paper del PDeCAT en la mateixa.

Míriam Nogueras ha apostat clarament per seguir treballant cap a la implementació total de la República Catalana i, en aquest sentit, ha afirmat que des del seu partit també hi ha la coordinació necessària perquè això sigui així.

La Diputada també ha fet referència a les properes eleccions municipals del mes de maig i ha dit que tant ella com el PDeCAT són partidaris d'una llista unitària de tot l'independentisme per tal de poder fer front al bloc unionista i facilitar així el desplegament de la República. Per ella és bàsic que la capital catalana i de fet com és poblacions millor, siguin liderades pels partits independentistes perquè Barcelona és clau per arribar a l'objectiu final.

4.519 lectures

Comentaris (0)

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament