Vídeos i Imatges

(Manresa, 12-11-2010)

El president de Reagrupament i número 1 per Girona, Joan Carretero, va declarar aquest dijous que "si a les eleccions del 28N guanya qualsevol dels partits que hi ha ara al Parlament, tancaran la Generalitat de Catalunya en 2 o 3 anys." Carretero feia referència a la situació de fallida de la Generalitat amb un pressupost per a 2010 que té 33.000 milions € de despeses i tan sols 23.000 milions € d'ingressos, situació a la qual els partits parlamentaris no volen posar fi realment. "L'autonomia s'ha acabat",  va reblar el líder de Reagrupament. A més de Carretero, va intervenir la cap de llista per Barcelona, Rut Carandell, que va ser precedida per Sandra Lomas, i el bagenc Ramon Payàs.

Invitat per Nueva Economía Forum , sota el patrocini d'Assistència Sanitària, Red Eléctrica i Agbar, el president de Reagrupament Independentista i cap de llista per Girona, ha carregat contra la política happy flowers  del tripartit i ha assegurat que la seva oferta electoral és única en el panorama polític actual. Davant dels qui es declaren anti-ianquis o anti-vaticanistes ha afirmat que "hem de canviar Catalunya, no pas el món", que ha recordat als presents la màxima del president Companys, que deia que totes les causes justes del món tenen els seus defensors, però Catalunya només ens té a nosaltres.

La cap de llista de Reagrupament Independentista per Barcelona, Rut Carandell, va estar present aquest diumenge al matí a la Fira de Tardor de Sant Cugat. Carandell va col·laborar amb diversos membres de Reagrupament Vallès Occidental Sud a distribuir informació sobre Reagrupament, vendre les exitoses carreterines® i brindar per la independència amb vianants i persones d'altres formacions polítiques que comparteixen l'objectiu, com la CUP.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament