Vídeos i Imatges

Reagrupament ha inaugurat la seu electoral a Barcelona. Carretero va parlar sobre Laporta, la necessitat d'una candidatura unitària independentista, la ILP rebutjada i l'aprovada al Parlament, les recents declaracions d'Artur Mas sobre la immaduresa del país, etc.

El passat dimecres 26 de maig, Reagrupament Gràcia va presentar, a l'auditori de l'Orfeó Gracienc i davant d'una setantena de persones, la Constitució de Catalunya. La Constitució, que consta de 26 articles, va ser presentada per Ignasi Planas, membre de la Junta Nacional i per Rut Carandell, vicepresidenta de Reagrupament.
La intenció de Reagrupament es presentar aquesta Constitució al Parlament de Catalunya perquè s'aprovi com a llei, en cas que la formació política liderada per Joan Carretero obtingui representació parlamentària a les properes eleccions del mes de novembre.

Col·loqui sobre la independència de Catalunya a casa el Dr. Moisès Broggi, amb la participació del Dr. Heribert Barrera, president del Parlament de Catalunya 1980-1984, el Dr. Moisès Broggi i el Dr. Oriol Domènec.

El col·loqui va ser moderat per Xavier Hernàndez i realitzat per Reagrupament de Sarrià-Sant Gervasi i Vallvidrera el dia 3 de març de 2010.

Ateses les nombroses peticions rebudes, especialment procedents de persones que no hi van poder assistir ni seguir-la en directe per Internet, us oferim la retransmissió íntegra en vídeo de la II Assemblea de Reagrupament El Segon Impuls d'aquest diumenge.

Joan Carretero durant la jornada de la Consulta Popular del 13D a Vic.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament