Vídeos i Imatges

Aquest 22 d'octubre fa 40 anys que va morir Pau Casals.

Imatges dels actes en què va participar Reagrupament durant la Diada Nacional de Catalunya i fotografies del tram 767 (i alguns de veïns) de la Via Catalana cap a la Independència, situat al Pla de Palau.

Joan Carretero contesta a les preguntes del test del programa "Escrivint la independència", emès el passat dia 17 de juliol de 2013 pel Canal Català

Tertúlia política amb Salvador Cardús, Antoni Castellà, Xavier Serraïma, Jaoquim Colominas, Xavier Garcia.

4 de juliol de 2013 Seu nacional de Reagrupament Barcelona ciutat,

La Plataforma per la Llengua i la Fundació Vincle llancen avui un vídeo  que explica el cas excepcional de la llengua catalana a la Unió Europea: youtube.com/PlataformaxLlengua . El vídeo denuncia que totes les llengües de dimensions similars a la catalana ja són oficials de la Unió. El català és un cas excepcional per voluntat expressa dels respectius governs espanyols, tant del PP com del PSOE. La Plataforma per la Llengua considera denigrant i vexatori el tracte vers els ciutadans dels successius governs espanyols i demana a la UE que no permeti que l'Estat espanyol discrimini els seus ciutadans.

Tertúlia política amb Francesc Banchs, Carles Boix, Camil Ros, Xavier Garcia.

27 de juny de 2013 Seu nacional de Reagrupament Barcelona ciutat,

Tertúlia política amb David Vinyals, Ramon de Veciana, Salvador Cot, Xavier Garcia.

20 de juny de 2013 Seu nacional de Reagrupament Barcelona ciutat,

Tertúlia política amb en Marc Viñolas, Miquel Giménez, Lluis Duran, Xavier Garcia.

6 de juny de 2013 Seu Nacional de Reagrupament a Barcelona ciutat

La vicepresidenta de Reagrupament, Rut Carandell, demana generositat i unitat als partits, però veu difícil la consulta i, per poder exercir el dret a la sobirania, considera ineludible la declaració unilateral d'independència per part del Parlament de Catalunya. Carandell va fer aquestes manifestacions en el tercer debat de "Cròniques Crítiques del Camí cap a la Independència" que va tenir lloc el passat 23 de maig.

A més de Carandell, el debat va comptar amb la participació d'Agustí Colomines (ex-responsable de la Fundació Catdem), Ramon Carner (president del Cercle Català de Negocis) i Salvador Garcia-Ruiz (autor del llibre Catalunya Last Call: Propostes per tornar a fer enlairar el país ), amb la moderació per part de Xavier Garcia Pujol.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament