Vídeos i Imatges

La portaveu de Som Escola, Teresa Casals, ha assegurat que la cimera per defensar el model educatiu català de la reforma que promou el ministre Wert és una bona iniciativa. "És un atac frontal a tot Catalunya i la resposta ha de ser col·lectiva", ha assegurat. "En Wert és tossut però el món educatiu català també i no canviarem allò que ha anat bé", ha dit en declaracions al Notícies en xarxa.

Tertúlia política amb en Jesús Cervera, Carme Boixader, David Vinyals, Xavier Garcia Pujol.

9 de maig de 2013 Seu Nacional de Reagrupament a Barcelona ciutat

Tertúlia política amb Enric Canela, Josep Sort, Jordi Bages i Xavier Garcia Pujol.

25 d'abril -seu nacional de Reagrupament- Barcelona

El president de Reagrupament, Joan Carretero, ha estat entrevistat pel Diari Gran del Sobiranisme, que n'ha fet un enregistrament en vídeo. Carretero hi ha tornat a mostrar la seva claredat d'idees i ha ofert la seva visió política del moment actual parlant sobre l'evolució de la política catalana des del darrer tripartit, l'impacte de l'11 de setembre de 2012 i el refredament derivat dels resultats de les eleccions del 25 de novembre, el caràcter ineludible de la declaració unilateral d'independència, el moment adequat per fer el referèndum, la necessitat de la regeneració política i la premsa lliure, etc.

Artur Mas: "Aquesta decisió històrica, aquesta decisió que el nostre país no ha pogut prendre en 3 segles d'història, aquesta decisió per la nostra autodeterminació, per la nostra llibertat i espero que pel nostre Estat propi, enmig de les nacions lliures de tot Europa i de tot el món, aquesta decisió la prendrà el poble de Catalunya els propers 4 anys"

CiU ha fet aquest diumenge al migdia el míting central al pavelló de la Mar Bella de Barcelona davant més de 3.000 persones, al qual ha assistit el president de Reagrupament, Joan Carretero, encapçalant una delegació de la Junta Directiva i una nodrida representació d'associats a Reagrupament. Al final del míting, el president Artur Mas ha agraït especialment al president Joan Carretero el compromís de Reagrupament Independentista amb el procés que ha iniciat perquè Catalunya esdevingui un Estat. Carretero també ha rebut l'agraïment, entre d'altres, d'Oriol Pujol, Francesc Homs i Andreu Mas-Colell i moltes mostres d'afecte del públic i de la multitud de reagrupats que hi han assistit.

Sharif és un novaiorquès que aquest passat mes de setembre va visitar Europa. Va anar a parís, Roma i també a Barcelona, on accidentalment es va unir a una gran manifestació que va trobar l'onze de setembre, en què 1,5 milions de persones van sortir als carrers per exigir la independència de Catalunya respecte d'Espanya. Llavors es va adonar d'un fet ben divertit: la ciutat que la majoria de les persones relacionen amb Espanya no vol ser espanyola de cap manera.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament