Vídeos i Imatges

Intervenció a l'acte central de la campanya a les municipals de Barcelona

"Honorables" per Quim Torra from Reagrupament Cat on Vimeo.

Presentació de llibre "Honorables" de Quim Torra a l'Ateneu Barcelonès.

Aquest cap de setmana el candidat de Reagrupament Independentista, número 4 de la coalició "Unitat per Barcelona" ha participat en un sopar a Sants-Montjuïc i Les Corts i a la Fira de Sarrià amb el Ignasi Planas.

Fotos: Josep Lluís González

El Lip dub per la llengua és una iniciativa organitzada per la Plataforma per la Llengua i 23 entitats de persones immigrades amb l'objectiu de reivindicar, d'una manera lúdica i original, el paper del català com a eina d'inclusió dels nouvinguts i llengua comuna. La gravació, que va tenir lloc en dues fases els dies 15 i 16 d'abril, va comptar amb la participació de prop de 1.500 persones i també de moltes cares conegudes que apareixen en el vídeo, com ara l'actor i director Joel Joan, els actors i actrius Quim Masferrer, dels Teatre de Guerrilla, Jordi Martínez i Lina Forero (el Paco i la Ruth de la sèrie Ventdelplà ), Estel Solé (que interpreta el personatge de la Marina a La Riera ), el periodista Xavier Graset, el grup juvenil Macedònia, que a més va crear la coreografia, la cantant Núria Feliu, el periodista Carles Prats, o el cantant i gastrònom Pere Tàpies, entre molts altres.

El lip dub  per la llengua, organitzat per la Plataforma per la Llengua, sota el lema "El català, llengua comuna" ha estat un èxit de participació i energia positiva a favor de la llengua catalana. Entre aquesta participació cal destacar la presència de molta gent jove i nouvinguts, tots plegats disposats a ballar i aguantar amb paciència les diverses preses del rodatge fins aconseguir-ne una d'encertada.

Ignasi Planas és el número 4 de la llista d'Unitat per Barcelona. És de Reagrupament, advocat i president de la Federació Catalana de Rugby. Com diu en Jordi Portabella, alcaldable d'Unitat per Barcelona: "Ignasi Planas és un crack". És un fidel seguidor de la USAP de Perpinyà.

Alfred Bosch, portaveu de Barcelona Decideix, conversa amb Joan Carretero, president de Reagrupament, i Ignasi Planas, candidat de la formació independentista d'Unitat per Barcelona, just abans que exerceixi el seu vot favorable a la consulta independentista.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament